top of page
  • Poza scriitoruluiCati

Bagajul de vacanta!

Vacanta mare ! A părinților sau a copiilor?! Mai degrabă a celor mici , căci a fi părinte e un job fără vacanta , în special dacă te afli și în străinătate, unde de cele mai multe ori lipsește ajutorul din partea familiei : a bunicilor, a mătușilor sau a verișorilor! În Emirate , vara este ca o năpasta pentru părinti! Este imposibil sa te duci cu cei mici la terenul de joacă , sau la mare , ne mai vorbind de o plimbare în parc ,din cauza căldurii insuportabile care ajunge și până la 45 de grade Celsius. Plecarea în vacanță în țările mai răcoroase nu coincide întotdeauna cu treburile de la serviciul părinților !Astfel părinții ajung într-un impas! Ce facem cu copii? E întrebarea ce suna tot mai des în familiile care se pomenesc sa petreacă vara aici!


Cărțile ne-au venit în ajutor ca întotdeauna ! Pasiunea pentru a citi o carte împreuna cu puișorul cel mic, a spune povesti , a discuta imaginile și a improviza chiar un mic teatru la noi acasă ne salvează în plănuirea activităților pe durata orelor de veghe!

Cărțile ne-au venit în ajutor ca întotdeauna ! Pasiunea pentru lectura car împreuna cu puișorul cel mic, a spune povesti , a discuta imaginile și a improviza chiar un mic teatru la noi acasă ne salvează în plănuirea activităților pe durata orelor de veghe!se efectuează timp de 1-2 zile în toate Emiratele! Pentru livrările internaționale , prin intermediul Emirates Post timp de 15+ zile !


Sa aveți o vacanta cit mai frumoasa cu cei mici!Pachet Olina Ortiz | LIBRARIA CATI

Autor Olina Ortiz
Trei povești nostime și pline de umor semnate de Olina Ortiz, cu sugestii de activități pentru părinți și copii de la Oana Moraru.

Pachet Olina Ortiz trei cărți noi | LIBRARIA CATI


Autor Olina Ortiz
Trei noi cărți semnate de Olina Ortiz: o poveste despre prietenie, peripețiile unui monstrișor simpatic și aventurile melozaurului Jazzy pe Tărâmul Oamenilor.
 

Pachet Aventuri | LIBRARIA CATI

Autor Alec Blenche
Ilustrator Doina Zavadschi 

Aventuri în Tara Virtuților, Aventuri în Tara Nevirtuților , Aventuri in Tara Prieteniei!

Pachet Cronici | LIBRARIA CATI

Autor Alec Blenche
Ilustrator Alexia Udriște
 
În Pădurea Cântătoare, prima carte din seria Cronicile Pădurii, Alec Blenche ne oferă o nouă poveste minunată despre prietenie, sensul vieții și altruism.În a doua carte a seriei, Legenda lupilor albi, vom citi povestea lui Vic, un pui de vulpe micuț și fragil care este diferit de frații săi: nu-i place să alerge și să se întreacă, ci mai degrabă să privească tot ce-i în jur.În Protectorii pădurii, mărețul cerb Carvin cel Roșu a ajuns rege câștigând întrecerea vitejiei. După ani și ani, vine timpul ca unul dintre cei trei fii ai săi să devină conducător al pădurii, trecând prin aceleași încercări. Dar vremurile s-au schimbat și se va dovedi că nu numai curajul, ci și alte calități sunt importante pentru a fi în fruntea altora.8 afișări0 comentarii
bottom of page