top of page

Libraria Cati

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Libraria Cati îți promite că siguranța datelor tale este o prioritate pentru noi și că folosim aceste date pentru unicul scop de a-ți oferi o experiență personalizată atât pe site-ul nostru, cât și pe platformele online pe care ne promovăm produsele.

În timpul utilizării Serviciului nostru, vă putem cere să  ne  furnizați anumite informații de identificare personală care pot fi folosite pentru a vă contacta sau a vă identifica.  Informațiile de identificare personală pot include:

Adresa de email

Nume si Prenume

Numar de telefon

Compania poate folosi Date personale în următoarele scopuri:

  • Pentru a furniza și menține Serviciul nostru, inclusiv pentru a monitoriza utilizarea Serviciului nostru.

  • Pentru a vă gestiona contul: pentru a vă gestiona înregistrarea ca utilizator al Serviciului.  Datele personale pe care le furnizați vă pot oferi acces la diferite funcționalități ale Serviciului care vă sunt disponibile ca utilizator înregistrat.

  • Pentru executarea unui contract: dezvoltarea, respectarea și îndeplinirea contractului de cumpărare pentru produsele, articolele sau serviciile pe care le-ați achiziționat sau a oricărui alt contract cu Noi prin intermediul Serviciului.

  • Pentru a vă contacta: Pentru a vă contacta prin e-mail, apeluri telefonice, SMS sau alte forme echivalente de comunicare electronică, cum ar fi notificările push ale unei aplicații mobile

Livrare

Comanda ta se va procesa și va fi expediată în funcție de modalitatea de transport aleasă, începând cu următoarea zi lucrătoare de la data plasării comenzii.

 

Pentru comenzile de minimum 200 AED  transportul este gratuit pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite.Ridicare gratuita din Abu Dhabi

Pentru comenzile din Emiratele Arabe Unite folosim serviciile curier , pret 20 AED.

Pentru comenzile internationale se va aplica automat costul livrării în funcție de tara destinatara!

Costul livrarilor internationale:

Arabia Saudita -de la 14$

Qatar- de la 16$

Oman -de la 14$

Daca aveti intrebari aditionale in privinta livrarilor ne puteti contacta pe

 Email :librariacati@gmail.com

Telefon( whats app) 00971589879941

Retur

În termen de 14 zile lucrătoare de la primirea tuturor produselor cumpărate, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator în perioada efectuării expediției, doar dacă acestea nu au suferit deteriorări (nu trebuie să aibă colțurile îndoite, cotorul deteriorat, pete pe copertă sau pe pagini)

Rambursarea poate fi amânată până la momentul primirii produselor returnate sau până la recepționarea unei dovezi conform căreia produsele au fost expediate.

Modalitati de plata

Plata produsului/serviciilor comandate se poate efectua:

  • online, în condiții de siguranță deplină,prin Stripe, în momentul formulării comenzii.

 

Politica de confidentialitate

bottom of page