top of page
  • Poza scriitoruluiCati

🆕🔖Noutăți de carte de la Editura Katartis

Actualizată în: 2 feb.

Editura Katartis este despre copii, părinți,prieteni, experiențe, amintiri! Aici poveștile prind glas prin personaje unice, a căror aventură se împletește cu sfaturi si învățături pentru cei mici si măricei!









Încă de la prima pagină , copiii sunt prinși in iureșul acțiunii prin culori si desene atrăgătoare si un limbaj accesibil si jucăuș care să le stârnească interesul.





Titlurile alese fac parte din categoria Bestseller , cărți premiate la nivel internațional dar și iubite de copiii din întreaga lume!



                


CĂRȚI FĂRĂ PERECHE


"Ursul s-a ivit" - Carte câștigătoare a prestigioasei Caldecott Honor

Vârsta 3-8 ani


O carte pentru copii ce ilustrează perfect viața (Râul), oamenii pe care îi vom întâlni și personalitatea lor (personajele animăluțe), dar și diferite momente de pe parcursul acesteia. De aici învățăm că, deși suntem diferiți, cu toții călătorim pe același curs și cel mai bine este să fim uniți. Nu contează de unde vii, că ești raton, urs sau broscuță. Toți mergem pe același drum.

Cartea reprezintă un îndemn către Descoperă, explorează, colaborează, ai încredere!









ENCICLOPEDII PENTRU COPII


Pentru micii exploratori, dornici sa descopere lumea din jur , sa afle informații avem o frumoasa carte-comoara " Simte-te ca acasă" de Signe Torp .

Această lectură dezvăluie celor mici noi perspective despre condițiile de trai ale copiilor ce provin din medii diferite.

Pentru cei pasionați de citit, povestea propune descrierea a zece tipuri de case, cu elemente din diferite culturi și colțuri ale lumii. Ți-ar plăcea să locuiești într-o căsuță din copac sau într-un iglu de la Polul Nord? Să te joci într-un castel uriaș medieval sau să urci zeci de scări pentru a ajunge acasă? Ori poate te încântă aventura într-o moară de vânt!

Cei mici învață despre diversitate, descoperă cât de mare este lumea și conștientizează că „acasă” se vede diferit prin ochii altor copii.





Va așteptăm pe rafturile noastre digitale 😍

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page